Acord ERC + Gent per Vilassar de Mar per concórrer plegats a les properes eleccions municipals

A 3 de març de 2019, Esquerra Republicana de Catalunya (VdM) i Gent per Vilassar de Mar han signat un acord de coalició per concórrer conjuntament a les eleccions municipals previstes pel proper 26 de maig de 2019 sota la fórmula Esquerra Republicana de Catalunya – Gent per Vilassar de Mar – Acord Municipal.

Aquest acord de coalició entre les dues formacions polítiques respon a les següents premisses i objectius:

Primer.- Els quatre anys de govern de coalició han estat valorats com un èxit de gestió pública, en la mesura que han sincronitzat dos projectes polítics que han acabat confluint en una obra de govern que ha compartit els valors i els principis i, sobretot, el projecte de poble. La signatura del pacte esdevé la mostra de la voluntat de continuar treballant plegats per donar continuïtat al projecte municipal iniciat el juny de 2015.

Segon.- Aquests quatre anys de govern en minoria ha reforçat el compromís dels membres de govern de les dues formacions i ha enfortit els vincles dels actius polítics dels dos partits. En aquest sentit s’ha constatat que les sinèrgies creades sumen en benefici del projecte municipal sobre el qual es vol continuar treballant.

Tercer.- La gestió pública del consistori que s’ha traduït, entre d’altres objectius marcats a l’inici de la legislatura, com la reducció del deute municipal, la transformació tecnològica de l’Ajuntament, la consolidació de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, la incorporació de la lluita per la igualtat d’oportunitats com a prioritari a l’agenda política i municipal, el Consell dels Infants, la participació ciutadana en àmbits de decisió concrets, l’arranjament d’espais públics i el suport incondicional al procés engegat des de les institucions de la Generalitat, han creat una sinèrgia que les dues formacions polítiques volen seguir mantenint.

Quart.- En aquesta coalició electoral tenen cabuda els valors cívics i republicans, amb clara vocació local i de municipi. La coalició treballarà des de la premissa que la política local és un pilar fonamental per assolir la llibertat i la plena sobirania de Catalunya, per la qual cosa prosseguirà, com ha fet des del govern, donant suport a les institucions catalanes per assolir la independència de Catalunya.

Cinquè.- Per ERC aquesta coalició permet la construcció d’un espai polític i social que permet ampliar el perímetre d’actuació i esdevenir el reflex social de la societat local que aspira a representar. Per GxVdM aquesta coalició significa sumar esforços, valors i projectes en benefici de la millora del nostre poble i seguir treballant pel benestar de les persones que és l’eix central de la nostra raó de ser.

Sisè.- Des d’ERC-GxVdM-AM estem convençuts que aquesta suma d’il·lusions i projecte polític compartit és el millor per la prosperitat i el progrés social de Vilassar de Mar. Tanmateix obrim les portes a la ciutadania de Vilassar de Mar a sumar-se a aquest projecte, compromès amb els valors republicans, centrats en els aspectes cívics, democràtics, de progrés social i alliberament nacional.

Author: gxvdm

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada