Agraïment i vot d’investidura

Nota: Aquest escrit el trobareu publicat al butlletí municipal VdM’informa del mes de juliol, dins l’espai cedit als grups municipals.

Primer de tot voldríem, des d’aquestes línies, expressar el nostre especial agraïment a les gairebé 1.000 persones (un 10% dels votants) que van triar l’opció de Gent per Vilassar de Mar i així van fer confiança al nostre projecte. Un projecte totalment independent i allunyat de les imposicions i cotilles dels partits polítics i basat exclusivament en la millora del nostre poble, el benestar de les persones, la justícia social, la bona gestió del bé comú, la transparència i la proximitat.

Malgrat estar convençuts que Gent per Vilassar de Mar portàvem un bon programa electoral amb propostes molt treballades, la millor llista de persones expertes i el millor candidat per desenvolupar-les, al mateix temps sabíem, des de l’inici, que teníem un gran repte envers totes les altres forces polítiques. Som una formació creada només dos mesos abans de les eleccions, sense sigles conegudes amb vots garantits, sense l’empara ni ajuda de cap partit polític al darrere, sense una logística externa, sense finançament públic, sense militància i sobretot, com hem dit, sense temps material de fer arribar el nostre missatge a una població de més de 20.000 habitants com és el nostre poble.

Assumint tot això, i sabent que amb aquestes condicions era pràcticament impossible guanyar unes eleccions, estem molt satisfets de la feina feta, així com d’haver assolit dos regidors i quedar com a quarta força política en aquesta cursa electoral de nou participants.

Un cop analitzats els resultats de les eleccions i vist el fraccionament de forces en què havia quedat la nova corporació, així com l’empat tècnic de les dues forces més votades, vam mantenir-nos a l’expectativa de com reaccionaven les formacions polítiques majoritàries i restar totalment oberts al diàleg amb tothom. Interpretàvem aquests resultats com una exigència de la ciutadania perquè així sigui la nova política, basada sobretot en el diàleg i l’entesa.

Així doncs, i vist que l’única formació política que se’ns va apropar per oferir-nos propostes concretes per tal d’arribar a un acord va ser ERC-VdM diu Sí -acord que es va acabar plasmant en un document de pacte de govern-, l’equip de Gent per Vilassar de Mar va decidir unànimement, i per coherència amb els fets ocorreguts mesos abans de les eleccions, donar el vot de la nostra formació durant el ple d’investidura al senyor Damià del Clot d’ERC-VdM diu Sí.

Estem convençuts que aquest acord de govern serà profitós i servirà per dur a terme un veritable canvi en la manera de fer i dirigir del nostre Ajuntament, i servirà també per progressar cap a un futur millor. Un futur on la transparència, el consens i el diàleg hi han de ser sempre presents. Sumem per Vilassar de Mar.

IMG-20150613-WA0036

Author: gxvdm

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada