Gent per Vilassar de Mar mostra els consells de salut d’Infermera Virtual a la seva pàgina web

Amb la voluntat d’acostar els consells de salut del portal Infermera Virtual a la població, des de Gent per Vilassar de Mar els hem incorporat a la nostra pàgina web. Infermera Virtual és un espai digital de promoció i d’educació per a la salut del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

D’aquesta manera, cada cop que Infermera Virtual actualitza els consells de salut pertinents, com per exemple a l’època de l’any o a la situació de vida que poden estar vivint les persones, aquests es mostren automàticament a la pàgina web de Gent per Vilassar de Mar, amb la intenció de fomentar i difondre hàbits i estils de vida saludables, empoderant a les persones en el control i millora de la seva salut. Aquest va ser un dels nostres compromisos al nostre programa electoral.

Cal recordar que Vilassar de Mar va ser el municipi pioner en acostar les informacions vinculades amb els consells de salut elaborats des de la Infermera Virtual a través del canal RSS de la pàgina web del seu ajuntament.

Infermera Virtual aspira a fer de la nostra societat un entorn més saludable, a acompanyar a la ciutadania en el seu benestar, i en sentir-se bé, i amb aquest objectiu col·labora amb institucions públiques i privades mitjançant un ampli programa de patrocinis i col·laboracions.

Informació relacionada:

  1. Vols fer del teu municipi una vila saludable? Descobreix la iniciativa de Vilassar de Mar.
  2. La Infermera virtual oferirà consells de salut a través dels canals RSS de les web dels ajuntaments.
  3. App Infermera Virtual.

Author: gxvdm

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada