Moltes gràcies!

Escrit de Gent per Vilassar de Mar de temàtica lliure per al Butlletí mensual de desembre.

El passat 24 de novembre es va realitzar a la sala Roser Carrau un acte institucional d’agraïment comú a les persones que han treballat a l’ajuntament de Vilassar de Mar i han arribat a l’edat de jubilació des de mitjans de l’any 2015 fins avui.

Aquestes set persones són:

Antonio Casado Morillas
Isabel Ayala Verdú
Montse Ferrer Paret
Francesc Casas Hernández
Juan Galarza Etchegoyen
Ferran Tamboleo Rodríguez
Montse Tolrà Pallés

Totes elles han estat molts anys vinculades a l’ajuntament de Vilassar de Mar, contribuint amb la seva feina des de molts àmbits diferents de la casa. Des de les seves responsabilitats han treballat per aconseguir un poble millor: més net, més saludable, més culte, més amable, més didàctic… en definitiva s’han esforçat per oferir uns serveis més propers i que estiguessin a l’alçada de les persones que formem el nostre poble.

Des de Gent per Vilassar de Mar aprofitem aquest espai per a reconèixer i agrair públicament a totes aquestes excel·lents persones tots els anys de professionalitat i dedicació a l’ajuntament de Vilassar de Mar.

Un exemple del que ha significat aquest esforç i dels valors que deixen entre nosaltres és el que vam viure, fa ben pocs dies, des del grup municipal de Gent per Vilassar de Mar. Vàrem tenir el goig d’assistir a l’emocionant sopar de comiat, preparat per les seves companyes de feina, familiars i amics, de la darrera d’aquestes persones en jubilar-se, la Montse Tolrà. Han estat 34 anys dedicats als infants del nostre poble, començant a la cuina i acabant a la direcció de les escoles bressol municipals, passant també per tasques educatives. En aquest acte de reconeixement va quedar molt clara l’estima de tothom, la petjada i el llegat que deixa la Montse com a gran professional i millor persona.

El nostre més sincer agraïment a totes aquestes persones i fins sempre!

Author: gxvdm

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada