Núria Arasa i Rovira, cap de llista de Gent per Vilassar de Mar de cara a les pròximes eleccions municipals

Núria Arasa Rovira, ha estat escollida per unanimitat de l’Assemblea de Gent per Vilassar de Mar com a cap de llista d’aquesta formació política a les pròximes eleccions municipals de maig 2019.

Nascuda a Vilassar de Mar, és mare d’una filla i llicenciada en Psicologia per la UB des del 2000. Màster en Logopèdia per ISEP de Barcelona i Postgrau en Psicooncologia per ISEP de Barcelona. Va treballar als Serveis Socials i al SIAD (Servei d’informació i atenció a les dones) de Pineda de Mar iactualment ho fa al’Àrea Bàsica de Serveis Socials de Sant Feliu de Guíxols, coordinant el servei d’infància en risc i família i atenent a dones víctimes de violència masclista. Des de ben jove ha format part de la Comissió de Festes del Barato. Va ser des del 2011 fins al febrer de 2015 regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran i responsable del PDC del barri del Barato.

Actualment, forma part del govern municipal com a regidora de Serveis Socials, Igualtat, Promoció de la Salut, Família i Gent Gran. Entre d’altres projectes realitzats aquest mandat i sota la seva responsabilitat, s’han posat en marxa coses tan rellevants com el SIAD (Servei d’informació i atenció a la dona), el Servei d’acollida, el Consell d’Infants i la instal·lació de 14 DEA (Desfibril·ladors externs automàtics) per tal d’aconseguir ser un  municipi cardioprotegit.

Gent per Vilassar de Mar, com a partit municipalista, transversal, sense militàncies ni dependències de cap partit polític i aglutinant només gent que vulgui sumar per Vilassar de Mar, té com a objectiu aconseguir un bon resultat electoral per tal de tornar a formar part del govern municipal i així poder aportar el seu treball i la seva experiència, i d’aquesta manera poder implementar les seves propostes centrades molt concretament en el benestar de les persones.

La Núria encara aquest nou repte amb moltíssima il·lusió, optimisme i ganes de treballar per continuar millorant el nostre poble. La seva empenta i l’entusiasme de les persones que formen el nou equip de Gent per Vilassar de Mar, ja estan preparant un programa amb tot un seguit de propostes i projectes per seguir millorant el poble, els seus serveis i sobretot la qualitat de vida de les persones que en formem part.

Author: gxvdm

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada