Núria Arasa i Rovira

Psicòlogia

Psicòlogia

Vaig néixer a Vilassar de Mar fa 38 anys. Estic casada i sóc mare d’una nena. Vaig estudiar psicologia a la Universitat de Barcelona. Màster de Logopèdia al ISEP i Postgrau de psicooncologia també al ISEP.

Des de l’any 2000 sóc Responsable del servei de psicologia del SIAD (servei d’informació i atenció a les dones) de Pineda de Mar (Centre Anna Bachs). Des de l’any 2007 sóc responsable del servei de psicologia dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta última legislatura he estat Regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran de Vilassar de Mar.

Activa en la vida associativa del municipi. Des de ben jove he format part de la Comissió de Festes del Barato.

M’agrada fer activitats a l’aire lliure, anar amb esquiar, anar amb bicicleta i passejar. Gaudeixo de la família i els amics al voltant d’una bona taula. La platja és un dels meus espais preferits.

La lluita vers la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits és un dels meus cavalls de batalla.

Els meus valors són la #tolerància i l’#entusiasme.

El meu perfil a Twitter és @NuriaArasa.

Author: gxvdm

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada