Puri Martín Rivera

Artista visual i artesana

Artista visual i artesana

Vaig néixer a la localitat de Mondéjar, província de Guadalajara. Visc a Vilassar de Mar des de l’any 1996. Estic casada i tinc una filla i un fill.

Sóc professora d’art, en diferents modalitats i disciplines, i tinc una àmplia experiència professional impartint cursos i tallers. Actualment treballo organitzant, programant i impartint classes de pintura, gravat i retaule als cursos municipals d’Arts Plàstiques, dintre de l’àrea de cultura de l’ajuntament de Sant Just Desvern.

Des de l’any 1995 formo part de l’entitat cultural AVAL, on en sóc membre activa.

Els meus valors són la #sensibilitat i el #respecte.

El meu perfil a Twitter és @PuriMartinRiver.

 

 

 

Author: gxvdm

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada